Persoonlijk dossier

GAIA is een gezamenlijk systeem voor accreditatie van nascholing en herregistratie. De NVU neemt sinds 1 januari 2009 deel aan GAIA. Alle door u gevolgde geaccrediteerde nascholing wordt door de aanbieder in GAIA ingevoerd aan de hand van de presentielijsten. U dient wel altijd zelf te controleren of de punten in uw dossier zijn bijgeschreven. Het overzicht van het persoonlijk dossier in GAIA vervangt het zelf verzamelen en administreren van certificaten als bewijs van deelname aan de gevolgde bij- en nascholing. Bij herregistratie kunt u de MSRC verwijzen naar uw persoonlijk dossier in GAIA, u hoeft dan geen certificaten op te sturen. De MSRC zal alleen vragen naar certificaten van uw zelf toegevoegde activiteiten.

Inloggen Persoonlijk dossier/GAIA
Hier kunt u inloggen in uw persoonlijk dossier met gevolgde nascholing in GAIA.

Bent u uw inloggegevens kwijt, dan kunt u deze via GAIA opnieuw opvragen. In het inlogscherm klikt u daarvoor op de betreffende link. Uw inloggegevens worden dan nogmaals naar uw e-mailadres gestuurd.

Tip: Sla uw BIG-nummer op in uw mobiele telefoon. Dan heeft u het altijd bij de hand! Uw BIG-nummer is namelijk belangrijk voor het persoonlijk dossier en voor de aanbieder van bij- en nascholing in verband met de deelnemersregistratie.

Account activeren
Hier kunt u doorklikken naar de activeringspagina waar u uw GAIA account (lees: uw persoonlijk dossier met gevolgde nascholing) kunt activeren.

Meer informatie
Op de website van het KNMG is meer informatie te vinden over uw persoonlijk dossier. U vindt hier ook een filmpje  (duurt totaal 8 minuten) met een demonstratie van het persoonlijk dossier. Dit is een algemeen filmpje voor alle aangesloten verenigingen.