Selectieprocedure NVU 2024

Voor uitgebreide informatie over de selectieprocedure 2024: zie ook de bijlage onderaan de pagina.

Instructie voor het invullen van het sollicitatieformulier Urologie 2024:

  1. Download het referentieformulier dat u als bijlage onderaan deze pagina vindt.
  2. Laat het referentieformulier invullen door (maximaal) 3 referenten en sla deze op.
  3. Vul het sollicitatieformulier in door op de knop "sollicitatieformulier" te klikken aan de rechter kant van deze pagina en upload de gevraagde documenten: een (algemene) sollicitatiebrief, uw CV, masterdiploma en (max.) drie referenten (uiterlijk 1 juni 2024)
  4. U ontvangt per mail een bevestiging. Indien u deze binnen enkele uren niet ontvangen heeft, is uw aanmelding niet goed gegaan.
  5. Stuur uiterlijk 15 juni 2024 een korte mail aan de betreffende cluster(s) waar u wilt solliciteren (zie bijlage onderaan deze pagina voor mailadressen).
  6. Uiterlijk 1 augustus 2024 ontvangt u van de academische opleider een bericht of u bent geselecteerd om deel te nemen aan sollicitatiegesprekken in de betreffende cluster, deze vinden plaats in september 2024 (zie voor de data ook de betreffende bijlage onderaan deze pagina - volgt later).
  7. Maximaal 1 week na de gesprekken krijgt u van de betreffende opleider bericht of u wel of niet bent aangenomen.

De bestanden mogen maximaal een totale bestandsgrootte van 50 Mb hebben (dus alle documenten bij elkaar en niet individueel). Indien u dit overschrijdt raden wij aan om de bestanden via Winzip in te pakken.

Downloads bij dit artikel