Selectieprocedure NVU 2023

Voor uitgebreide informatie over de selectieprocedure 2023: zie ook de bijlage onderaan de pagina.

Instructie voor het invullen van het sollicitatieformulier Urologie 2023:

  1. Download het referentieformulier dat u als bijlage onderaan deze pagina vindt.
  2. Laat het referentieformulier invullen door (maximaal) 3 referenten en sla deze op.
  3. Vul het sollicitatieformulier in door op de knop "sollicitatieformulier" te klikken aan de rechter kant van deze pagina en upload de gevraagde documenten: een (algemene) sollicitatiebrief, uw CV, masterdiploma en (max.) drie referenten (uiterlijk 1 juni 2023)
  4. U ontvangt per mail een bevestiging. Indien u deze binnen enkele uren niet ontvangen heeft, is uw aanmelding niet goed gegaan.
  5. Stuur uiterlijk 15 juni 2023 een korte mail aan de betreffende cluster(s) waar u wilt solliciteren (zie bijlage onderaan deze pagina voor mailadressen).
  6. Uiterlijk 1 augustus 2023 ontvangt u van de academische opleider een bericht of u bent geselecteerd om deel te nemen aan sollicitatiegesprekken in de betreffende cluster, deze vinden plaats in september 2023 (zie voor de data ook de betreffende bijlage onderaan deze pagina).
  7. Maximaal 1 week na de gesprekken krijgt u van de betreffende opleider bericht of u wel of niet bent aangenomen.

De bestanden mogen maximaal een totale bestandsgrootte van 50 Mb hebben (dus alle documenten bij elkaar en niet individueel). Indien u dit overschrijdt raden wij aan om de bestanden via Winzip in te pakken.

Downloads bij dit artikel